Thursday, 24 May 2012

Galaxy Note!!!

Salam... Hi readers... sorry ye lama x update, bukan xde masa, tp mcm xde mood nak bercerita, kalau diikutkan banyak sgt benda yg boleh di share... ye la, life is defferent everyday. hahaha...

ok la, just nak bgtau yg saya baru je upgrade HP ke Samsung Galaxy NOTE!!! ye! Galaxy Note! mmg best tp harga pun best la kan... bukan nak riak ye, tp sejak pakai NOTE ni, mcm2 idea n kreativiti saya yg x pernah saya discover sebelum ni dpt dicurahkan... walaupun xde la kreatif sgt kan... bnyk apps2 yg best dlm tu. yg free n berbayar sume saya sapu je klu dah minat sgt... n satu lg tabiat saya is to uninstall ape2 yg x best. try sekali n terus uninstall kalau rase membazir ruang. hahaha...

Bila dah pakai Note ni, saya suka sgt dgn Instagram. amek gmbar yg rase mcm best n edit sikit2 lepas tu trus post ke Twitter, FB n Tumblr. sape2 yg bleh install Instagram tu ha... cepat2 la ye... best apps tu...

bnyk lg apps laen yg best sebenarnya dgn Android ni... saye post ni pun sbb tgh bosan tunggu my NOTE tgh upgrade ke Ice Cream Sandwich... woaaaah... latest OS tu... OK la... x tau nak merapu ape bnyk sgt, nnt saya sambung lg ye...