Monday, 18 April 2011

Sumpah Menyampah

Salam...
hmmm... sori la klu tgok tajuk pun korg rasa berbulu or whatever...
tp bila tgok balik, mmg sy sgt2 menyampah n mmg dah menyumpah pun...
Hey! please la...
korg mesti fikir, apehal mamat ni nak hangen2 x memasal tp x ckp psl ape ni

Ok, meh sini nak citer,
sebenarnya, saya rasa menampah n geli sgt2 psl politik Malaysia ni...
ye r, asal la nak dihebohkan sgt psl kes dlm kain org...
bukan nak backing sape2... DSAI ke, Al-Juburi ke, Umi Hafilda ke, sape2 la
tp rase mcm makin hari makin menyampah bila tgok paper je, semua citer psl mende alah seks here n there...
Eh, tolong la... korang ingat org tua je ke yg baca paper, ktorg yg x brape tua n x brape muda ni pun baca paper la... n budak2 skola rendah pun baca jugak la...
Eeeeeeuuuuuwwww... x psl2 la citer2 psl seks ni dorg dah x pyh nak tunggu dewasa pun dah tau ape mende seks tu... x caye, cube tanya budak skolah rendah

Nak lagi best plak kan, x lame lepas tu heboh la citer akhlak budak2 dah macam sial.
ye r, bile tgok YouTube ke, ape ke, ade je citer budak skolah buat itu la, buat ini la...
n then salahkan cikgu sebab x pandai nak mendidik budak... Hello... before blame others tu, tgok dulu diri sendiri tu...

Skang ni makin saya menyampah bila time2 nak pilihanraya ni, macam2 la cerita tokoh ni buat ini, tukuh tu buat itu... Hellooo... Korg kalau nak jadi tokoh ke pemimpin ke fikir balik, layak ke korg nak jadi pemimpin... memang la x dinafikan everybody makes mistakes, tp kalau korg x boleh handle mistakes korg tu, x payah le nak mimpi jadi menteri ke, perdana menteri ke...

lagi satu, asal le kes2 menjubur ke ape ke perlu naek ke Mahkamah Setinggi mungkin??? Asal org laen nye kes menjubur x naek pun smpai mahkamah tinggi? apehal la nak buang duet rakyat??? Apesal? sebab dorg tu popular? sebab dorg tu terkenal? sebab dorg tu Hensem?Hensem ke???

skang ni plak, time2 nak pilihanraya ni makin bertambah2 la citer pelik2 ni... hey, korg fikir sendiri la, nak pilih mamat kuat menjubur tu ke? nak pilih org yang jual citer menjubur tu? skang ni kan, klu ckp sakit bontot je kan mesti org ckp? ko kene XXX dengan sape? Hello??? korg bayangkan la... naseb baek la budak2 skang ni  still lg terpengaruh dgn citer Kak Limah, klu x, korg bayangkan la ape jadik... Haisssshhhhh!!!! Sumpah Menyampah...

P/S: klu korg xnak bace or x suke bleh la blah dr post emo kali ni... nnt dtg blik bile sy dah post mende elok sket...
Emo sebab org ckp sy kene tuuuutttt sebab saket bontot...

1 comment:

Kamaruddin Kairuu said...

zassss....cukup berisi dan panazzz...