Thursday, 21 April 2011

Emel 1Malaysia

Salam...
Dah dgr psl citer baru?
ala, psl emel 1Malaysia tu...
Ape pendapat korg?
Klu tny pendapat sy, terus terang sy ckp NONSENSE!
Ye r, cuba fikir balik, RM50 juta dilaburkan utk akaun emel 1Malaysia?
Hey! Waddaheck?
Perlu ke?
In fact, Emel dr Yahoo, Google, MSN, Microsoft n even Streamyx n Jaring pun dah x terguna...
Sy sorg pun dah ade beberapa emel aktif yg x larat nak dimoderate, ni nak tmbah plak @1MalaysiaDotComDotEmWai....
Ape kes???

lagipun, 50 juta bukannya satu jumlah yg sikit la...
nak pulak setiap rakyat buat satu emel 1Malaysia?
ntah2 dihanjengkan lagi ade la...
imagine la, org2 yg x reti guna komputer pun ade emel...
camne la baby, atuk2, nenek2 tu sume nak wat emel?
hey... klu setiap rakyat hv their own PC with internet connection ok la jugak...

Ni nak adekan setiap rumah satu internet connection pun susah, nak ada emel?
lg la mengarut... n nak tmbah lagi, Internet Package plan kat Malaysia ni mahal la... tau x???
so, what's the main reason nak buat tu sume???

P/S: klu korg x setuju, bleh join FB Say No to 1Malaysia Email ni...

1 comment:

shaa bonitaa said...

tertanye tanye sapela org tu..heee~
share la sikit =)