Wednesday, 10 February 2010

Habis Madu, Sepah Dibuang...

Salam...
lama x update blog nie...
tringin nak update, n bnyk je topik nak ckp, tp kkdg2 topik tue terlalu kontroversi n boleh menyentuh hati bnyk pihak...(propa jer lebey)
hehehe...

Ok lah... x nak melalut panjang...
hr ni nk ckp psl Topik kat atas tue...
pernah x rasa mende mcm ni???
ni sy nak ckp psl couple2 la nie...

Kenapa kita kalau dah clash dgn x-crush kita slalunya kita dah x baek...
n kenapa kadang-kadang boleh smpai x nak dgr pun nama x kter tue....
ape salahnya klu kita dah clash pun, kita trus berkawan dgn x kita tue...
like one of my friend, dia dah clash, tp still contact jg x dia...

ade gak lagi satu kes, sy kwn dgn mamat ni n minah nie...
mase couple dulu ckp:
Minah: M lah jantung hatiku, M lah sayangku, M x berharta tp kaya budi bahasa, M baik hati, M kacak bergaya... pendek kata M lah segala-galanya...
Mamat: N lah Buah Hatiku, N lah paling cantik di antara semua gurl, N lah bakal Ibu solehah, N lah pengubat hati...

Tp bila dah clash, dua dua ckp...

"Jangan Sebut Nama "TUT" dengan aku... Menyampah..."

Hiiii... Dunia2... x fhm btol la sy...

bnyk versi gak sebenarnya org bercinta yg clash nie...
ade yg still in contact with thier x, tp susah nak predict n I hope it's better for U to keep a safe distance if u guys didn't plan to have any more relationship... (Sorry my bestfriend, I need to use ur case for this entry, never planned to broke ur heart again)

P/S: bukan la baek sgt nak nasihat org... tp klu kwn2 bgtau ape2 yg berlaku kat X korg tue, jgn la nak emo kat kwn korg tue plak... dia juz nak smpaikan jer...

Sorry once again if u guys terasa dgn entry nie...
I juz try to make it more mild n never planned to make U guys hate me...

Peace... No War...

Tuesday, 2 February 2010

Bye2... 677

Okey... sape x fhm 677 tue ape???
sila angkat tangan anda skang... hehehe....
mcm sy leh tgok je kan klu angkat tgn...

hmm... klu based on tajuk tue mmg entry ni agak lewat n mmg sengaja dilewatkan utk bg citer ni x kontroversi sgt...Cheehhh... propa jer lebey...
hahaha... sori2... ni nak gtau la 677 tue sebenarnya MPP...

Yeyeah... sy bkn MPP dah... so x yah la nak pegi meeting mlm2 lg... n dah x bnyk la tanggungjawab dah... ok... skang masa utk fokus pd keje as a student...

hmmm...
mmg x dinafikan MPP is a great platform utk kita menggalas tanggungjawab dan cabaran utk kita tgok ability diri... Luckily, I manage to do it well but if people cant see what I had done, It's not my mistake...

P/S: dah merdeka sket... Election utk MPP 2010 dah nak start... daftar la ek... ni la time utk berlatih jd leader...