Tuesday, 6 April 2010

Praktikum

Hmmm....
dah minggu ketiga be nak post psl praktikum ni kan...
sebenarnya bnyk je nak citer, tp mcm x de mood je nak citer...
Sy praktikum di SK Laki-laki Methodist Sentul @ nama mudahnya MBPS...

pengalaman praktikum???
hmmm... hari sebelum start praktikum tue sebenarnya gerun gle...
ye r, ni first time ngajar di KL... sblm ni SBE pon kat kampung je...
tp bile dah kat skola ni enjoy je...
bezz jugak, tp ade bnyk lg kelemahan diri yg perlu diperbaiki...
ape2 pun cikgu skola ni OK n sempoi2...
Sume Hepi Go Lucky je...

Hmmm... lg seminggu je nak abis...
mcm2 perasaan ada...
rasa bezz sbb dpt kembali ke rutin lama...
rasa sedih sbb enjoy kat skola...
rasa rindu kat kelas, n kwn2 kat kolej...
n bakal merindu kemeriahan skola...
hmmmm...
ntah la... termenung panjang gak bile terpikir...

btw, sy masih lg blom jumpa dgn GB sbb GB still bercuti sakit...
xpe... still ada masa lg...
rajin2 nnt sy pg la melawat dia di rumah...

Ok r... ada klas plak nie...
nnt kte celoteh lg...

P/S: br tau perasaan n tugas seorang guru...

3 comments:

Nor fatimah Md don said...

mcm2 kn prasan jdi cikgu ni..best+pnt+mrh+geram+sonok..haha...mcm2 ade..^_^

HizRyanz said...

A'ah...
mmg mcm2 ade...
tp skang ni tgh tension dgn lect nie...
jap g ada observe plak...

yukina-rei said...

abg yan! x rindu i yg kat kolej ni ke? hahahah :D