Tuesday, 2 February 2010

Bye2... 677

Okey... sape x fhm 677 tue ape???
sila angkat tangan anda skang... hehehe....
mcm sy leh tgok je kan klu angkat tgn...

hmm... klu based on tajuk tue mmg entry ni agak lewat n mmg sengaja dilewatkan utk bg citer ni x kontroversi sgt...Cheehhh... propa jer lebey...
hahaha... sori2... ni nak gtau la 677 tue sebenarnya MPP...

Yeyeah... sy bkn MPP dah... so x yah la nak pegi meeting mlm2 lg... n dah x bnyk la tanggungjawab dah... ok... skang masa utk fokus pd keje as a student...

hmmm...
mmg x dinafikan MPP is a great platform utk kita menggalas tanggungjawab dan cabaran utk kita tgok ability diri... Luckily, I manage to do it well but if people cant see what I had done, It's not my mistake...

P/S: dah merdeka sket... Election utk MPP 2010 dah nak start... daftar la ek... ni la time utk berlatih jd leader...

No comments: