Friday, 8 January 2010

Sape kata saya x suka Purple???

Hehehe... lama kan x update blog nie... [ayat skema yg dah letih nak diulang]
rindu gak nak update, tp mcm x de citer bezz nak share...
Klass pun dah start blik kat IPGM-KBA nie...
mcm2 jd kat cnie... pendek kata mcm2 r hidup sy awal tahun 2010 nie...
ok r... x yah nak merapu panjang2...

mesti pelik kan, ape la yg berkaitan dgn kaler purple tue???
hehehe... sebenarnya sy x suka sgt pon kaler purple...
tp klu dpt sumtin yg wrapping de kaler purple, mmg sy suka sgt2... [dah berbelit2 plak]
ok2, jgn pening2 yek...
yg sy nak citer kat cnie ialah sy suka choc... hehehe... kan bnyk choc guna pembalut kaler purple... especially Cadbury la... hmmm... [hantu Choc upenye]

nak jd citer kan, td sy pegi MidValley setelah sekian lama tidak menjejakkan kaki ke Koperasi IPBA (Mid), sy pon pegi la sbb nak teman member sy yg sorg tue nak bli hadiah kat GF dier... kebetulan bufday adik sy pun dah nak dkat... so sy pegi la nak cr hadiah kat Mid...

lpas tu dpt tau plak ade Choc Fair kat MVEC, ape lg pg tros r... abes le beberapa hengget beli Choc bez2 kat c2... ramai gak org pegi choc fair tue... so, ape lg sy pun spend la a few RINGGITs utk Choc tue... so, hadiah utk my sis taun nie ape lg... Choc la... hehehe...


Ha... ni r hadiah utk my sis...

Happy 20th Birthday Kak Siti... May God Bless U Always...

5 comments:

Ana Syukriah said...

waa,,nak choc jugak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*sile perhatikan betapa panjangnye tanda seru itu.dan paham2 sendiri maksudnye.hua3*

Ibuhani said...

Happy bday to your sis too. Smoga dirahmati Allah SWT :)

HizRyanz said...

Ana~ nak ke??? ala... nak antar pg UK lg mahal dr bli r... baek ko bli sendiri... hahaha...

Aunty Mahani~
My sis said thank you aunty...

ilyana kamaruddin said...

mna choc bhgian ak nye??x adil ni mamat, tikah,ngan acap jek dpt..huh

HizRyanz said...

Eh??? yg mamat, n acap dpt tue tikah yg kasi tau... aku pun tikah yg kasi...