Wednesday, 18 November 2009

Buat Baik Berpada-Pada, Buat Jahat Jangan Sekali...

Ish3x... tajuk entry mcm serius jer kan...
sebenarnya x de pape sgt...
sy nak citer yg kiter klu buat baik tue jgn la baik sgt kat org...
berpada-pada la time nak buat baik tue kan...
eh3x... ape yg sy merepek nie...

Sebenarnya sy nak cter psl smbutan bufday sy td...
Eh???!!! Bufday sy ari ni ke???
xctually bufday sy lg sebulan la... 18 Disember la...

Nak tau citer x???
mcm ni citernye...
bende ni start a few mlm lpas...
sy pg la lepak2 kat makcik guard teman dia dgn beberapa org kwn sy...
sekali ada org gtau sy yg bufday kwn sy dah dkat...
so ape yg nak buat... sy pun ckp le...
kite buat kek orang le... hehehe...

lpas tue mende tue diam jer sbb nak suprisekan dier...
so mlm yg ditunggu2 pun tiba... mlm ni ler...
sy pun terlibat sm dlm proses membuat kek tersebut...

bhn2 nye ialah...
~ Telur Busuk
~ Bawang Buruk
~ Air sinki

So ktorg pon turun le ramai2 utk celebrate...
sy jd jurukamera time tue...
pastu ade plak paip tercabut n sy dtugaskan utk menyambung blik paip tue...
skali bile sy tgh repair tue, ade plak org dtg tuang air tue n say Hepi Bufday Yan...
Adoyai... (Dah aku agak)...

Hmmm....
air tue busuk sesangat...
Uweeekkk... muntah2x...

tp ok gak...
biler lg nak dpt pengalaman cmnie kan...
Ape2pun sy nak ucapkan Time Kasih bnyk2 kawan2...

p/s: maybe kelas ktorg je yg wat mende ni sbb ktorg semua guys...kelas lain x tau le plak...
Time Kasih pd:-
[Badan Pelaksana]
~ EmZek ~
~ Uzair ~
~ Rahman ~
~ Awie ~
~ Acap ~
~ Daud ~
~ Akmal ~
~ Kecik ~
~ Wady ~

2 comments:

-u-n-s-p-0-k-e-n- said...

k.e.s.i.a.n
hahaha

HizRyanz said...

Hahaha...
pengajarnnye ialah~ lenkali jgn nak wat kat org klu xnak kna kat kiter...
Huhuhu...