Thursday, 9 July 2009

Time Keeper...

Mesyuarat Barisan Pengurusan Pelajar Baru tadi memutuskan saya yang daripada orang koperasi telah mendapat job baru iaitu Time Keeper...
huhu... geramnyer...

Ni semua Acap punya psl... main sebut je nama saya...
padahal waktu tue, kitorang bukan fokus pun pada apa yang dicakapkan oleh En. Tahir KZ...
n tambah memblushingkan plak bile dorg ramai2 wat si Yana jd Time Keeper utk gurl...
Ish3x... dak3x ni mmg nak kena nie...

Dah tue... semua org pun still mcm takut2 je nak ckp dgn saya...
Tolong la korang... Saya dah Okay la...
Ala biasa la...

Semua orang klu pendam kadang-kadang meletop gak kan...
even punca utk probs tue kecik jer...
X pe2... Sy dah okay ye kawan2...

Eh... berbalik pada citer Time Keeper td...
Ape ek tugas nye???
Tugasnya ialah menjaga masa dan memastikan semua student baru tue ikut time table yang telah ditetapkan...
huhu... Sorry ye adik2, ktorg terpaksa tegas skit utk minggu pengurusan pelajar ni... Ye r, nak mendidik seorang guru bukanlah sesuatu yang senang...
N yg x beshnye, nak kena carry Haller merata2 plak...
Adussss....

Ha... Citer MPP IPGM-KBA camne plak???
hihihi... x brani nak komen lebey2... x psl2 kene saman plak kan... hahaha
Klu nak tau crite, kene la tunggu Majlis Watikah MPP IPGM-KBA dulu... hihihi...

Ops... Satu lagi...
Saya baru tukar layout ni td...
n terdelete plak link2 kwn2...
ada beberapa yg dpt recover...
n ade gak yg lost tros...
Sape2 yg x de link kat sbelah tue tlg le bg link ek...

10 comments:

~M i z a ~ said...

weh! time keeper??
very the sekolah pny type..
skema giler.. ahaah!

asyraf said...

hahaha..
time keeper siot~!!
jawatan tinggi tue...
sape la cadangkan...??
bwk haller plak tue...
macho+mantap siot...hahahhaha

semoga berjaya...

pokjak said...

heh2 all da best la yanzzz,

yana tu saper lak weh? skandal baru ko ek hahaha
kiddin ma :P

ilyana kamaruddin said...

oit2...ko sowg ja bwk haller..ak xnk...spe la yg kjam knakan ak 2?ak kna jga ngan mentor..jaat la dak2 yg knakan ak 2...

HizRyanz said...

Pokjak~ kandal br???
haha... mana ade...
aku still single but not available ma... hahaha....

Yana~dak2 tue pon kenakan aku...
lynkan je...

ilyana kamaruddin said...

pokjak ni mmg....xknai ak plak 2..huhuhu....erm sbb ak lyan la ak xbsing...xpa2...da msa t ak knakan dpa suma blik..

A4 kosong said...

gle ahhh... time keeper tu..
aku da lma pndam nk dpt jwatan tu...
ko sng2 je dpt..
thniah la..
hahahahahaha....

HizRyanz said...

Ko nak ke daus???
Ala...
aku bg ko je r post tue...
ko wat keje ngan c Yana tue...

ilyana kamaruddin said...

oit2...yela...ko amik jela daus jwtan 2..keja ngan yan dia rjin buli ak..dia ditaktor...hahahha

Ain Izzaty said...

smart ah layout neh...