Thursday, 30 July 2009

Buat ape nak gaduh2???

Hari ni tetiba timbul plak cite baru dikalangan kitorg..
Huhu... Gaduh dalam Facebook...
Ish3x... wat malu jer...
ape hal lak nak gaduh2 ni???

Sume dah besar panjang kan?
Otak pun bleh fikir baik2...
X yah le kita tuang minyak dlm api tue...
Sy pun rase mrh gak kat org yg mengutuk tue...
tp both is my friend n sy tau yg dia tue salah...
so... kita sbg adik @ junior dorg juz biar je la...
klu dia nak act like a kid let him be...

Kalau setakat nak gaduh sebab melalak, memekak n ntah pa pe je...
x yah buang karan kan???
Penat n sakit ati je yg dpt...

Pd kwn2... kita tgok je la apa yg jd...
nak nasihat pon dah x nak dgr...
lgpun kwn2 rapat dia pon ada lg kan...
pedulikan jer...

Ape2pun... kepada mangsa keadaan diharapkan sabar menempuhi dugaan ini...

8 comments:

~M i z a ~ said...

apa drama plak nih???

iDzruLezZ said...

Aku kurang setuju ngn sikap tidak profesional pihak yg mengata "orang" itu kat dalam facebook...public humiliation adalah satu cara yg sgt tidak sopan..lg2 kita di kalangan cikgu...kalo nak ngutuk org ke ape...kutuk la..jnji xkua kan name..bia die dan org tu je yg tau...ni satu dunie leh bace...cube kene kt diri sndiri..baru ade akai..
harap kite sume dapat la perbaiki kelemahan masing2..

Anonymous said...

FUCK YOUR LIFE GAY ASS!

Ilidina.. said...

peh...drama..nape yan?

HizRyanz said...

Miza~ Drama kutuk mengutuk sesama jenis kat FB...

Ijat~ aku pon rase Public Humiliation is sumtin very terrible... In fact, they r the same "Gender"...Huhu... Dunia2...

Anon~Who r U?
Give a better comment or leave my page...

Ili~Drama terbaru Production IPBA...

iDzruLezZ said...

Anon: yeah, better get ur gay ass off dis page..cikgu2..

Ilidina.. said...

aduh..ape semue nie?nie pasal senior junior lg ke?

HizRyanz said...

Eh... Mana ade...
Psl org yg sama kelas la...
Dah setel pon...
Ala biasa la...
Sometimes people couldn't think properly n they do whatever they shouldn't....