Sunday, 8 March 2009

Kucing...

Huhu... time blogwalking tadi tetiba sy terbaca yg kwn sy jugak adalah seorang CatLover...
Hihi... x per2... nnt kite wat persatuan CatLover IPG-KBA nak???
hahaha...
So, sy tros terpikir psl entry nie...
sy mmg suka n minat gler kat Kucing...
n yg plg sy syg nama Carlos Daniell(my sis bg nama sempena xite La Usur Padora)
tp sy prefer pgl dia Nyek jer sbb muka dia mcm terpenyek skit...
tmbah2 kat hidung dia yg lebar n a bit terpenyek...


Hensem kan dia nie???

Eh... Senyumanmu menawan hatiku... Syg Nyek sgt2...

Merenung masa depan di rumah baru...

Lola... Ibu Nyek n beberapa ekor kucing lg... Lahir tahun 2000

Dia anak Jantan Lola... sy syg jgk dia ni... Dia lahir Tahun 2002
nak citer gak r sket...
dia ni suka mkn JunkFood... huhu mcm tuan dia gak...
yg beshnya bile kita buka je plastik keropok ke... even dia jauh kat dapur ke kat dlm bilik ke mesti dia akan smpai kat dpan dgn muka sedih dia...
huhu... n yg plg sy syg sbb dia ni x suka cederakan orang...
sy pernah marah dia skali sbb rosakkan kerja rumah sy... n dia ttp duduk membatu even sy tarik telinga dia pon dia juz bunyi sbb sakit n He dont even try to harm me...
Huhu...Kejamnyer sy kan...

Huhu... sedey plak bile citer psl dia ni...
Actually dia dah mati last year ms sy kat IPBA...

Tusyik...(abaikan gmbar org yg pgg tusyik tue yer...)

Br2 ni ade citer kucing Puan Normadiah hilang... huhu... sy pon sedey gakkk
ni gmbar dia... Tusyik kot nm dia... tp skang dah jumpa blik...
yg sy suka psl tusyik ni ialah dia ni gemok giler n very lebat bulunya... Standard Kucing Friskies la...
Lg satu, ms sy pegi umah MakDe(Pn Normadiah) aritue... trus dia dtg kat sy...
pdhal sy br je masuk umah Makde... Huhu... Manje kan Kucing Makde nie...



No comments: