Friday, 23 January 2009

Packing

Whoa.... [Pejam-celik]2... dah nak start dah cuti raya cina.... Chinese new year la...
Kalau elaun dah masuk kan bezz... at least dpt gak le shopping raya cina kat Jusco MidValley yg tgh sale gler2 tue...Adoyai... naper la lmbt sgt elaun nak msk nie...

Eh, dah2... jgn nak merepek... tahun nie kan dah berazam xnak shopping gler2 mcm last year...
taun nie nak jimat sket sbb nak pg jln2 tgok kwn2 kat overC... adus... pening2... mahal kosnyer tue...

Eh.... Lari tajuk plak... hihihi... sebenor2nye tgh pack baju nie... memula smlm dah pack dah... pastue keluarkan blik n bwk hiking back jer sudah.... x pyh nak bwk beg besar2... baju semua dah basuh... juz certain baju jer nak bwk blik...Eh... luper plak... Lappy nie camne ek???? okes... dpt idea... bwk jer blik dgn beg hiking tue... bukan berat sgt...Okes... dah settle psl packing baju....skang leh melalut blik...

Huhu.... sunyinyer my House mlm nie...Selalunye tym nie ada jer dgr housemate sy nie melalak jer kat hall tue... huhu... dorang sumer pg mana ek?? Owh... luper plak... dah blik ke kg masing2 r tue... Acap dah blik umah.... Awie dah pg umah cousin dier... Rahman pun dah blik Umah... Madzul pegi mana ek???(rumate)...Ijan n uzair kata nak blik esok... tp hilang plak.... mana peginyer nie???Daud n Akmal still ada lg kat blik dorg(pendiam skit)... Kecik jer yg kat Depan...main game kowt...Sy??? kat dlm blik jer la... Layan lagu n internet nie...

Ckp psl blik kg nie... Ishh... x sbr plak rasanya...even juz a few weeks jer kat KL nie... tp kat umah pon bukan ade ape sgt nak wat...ingat nak ajak my dad naik Gunung jerai lar...haha... bukan x leh pegi sendiri... but, based on my experiences nie... baik suruh dad jer drive kat gunung tue...(bukan ape... I'm a careless Driver)... kalau setakat nak pegi gunung jerai tue bukan nyer jauh pon... juz a few minutes driving through PLUS highway n then drive the car to the top...

Ala... klu pg jln2 c2 bezz r ngan family...
Kwn2... jgn luper yer plan kiter nak pg The Mines n Genting main salji nnt.... hahaha...
okeylah... nak YM kejap... dah lama x Ym...

2 comments:

elL said...

hepi holidays!
=D

A4 kosong said...

jm g shopping....hahahaha