Thursday, 22 January 2009

KeCeWa!!!!

Adus....
X baik kan sy start tulis sumting dgn mengeluh...
tp itulah... smpai hilang segala mood sy nak menulis dlm Bhs inggeris...
n segala bhs yg sy guna pun rasanya tunggang langgang mcm kene langgar dek garuda jer...

Oklah... x nak la merepek panjang2...
Lama kan sy x menulis ape2 kat blog nie...
mcm dah ilang mood n segala mende yg selalu sy wat...
Bukanyer terlalu bz tp sy terlalu kecewa dgn keadaan diri sy yg dah hampir separuh gile nie...

Segala plan sy utk sem br nie jd hilang dan hancu lebur dek kerana kekecewaan diri...
Ape yg menyebabkan sy kecewa yer??
Sy pun kurang pasti sebenarnya...
mmg dari lahiriahnya sy masih kelihatan happy go lucky...
Tp jauh di sudut hati sy rasa satu keadaan yg x dpt sy gambarkan...

mmg banyak yg terjadi kepada diri sy dan kawan2 sy sejak kebelakangan ini...
dan segala perasaan gembira sy sepanjang belajar di IPG ini seperti dah direnggut pergi oleh sesuatu yg x perlu sy fikirkan sgt...
Sy diberitahu oleh cordinator utk menyiapkan Folio ISL dari Sem 1 PISMp yg mmg sy dah lama buat malahan dari sem 1 sy dah mula membuatnya...
tetapi ada seorang hamba Allah ni telah mengambil fail dan memiliknegarakan fail tersebut dan segala isi yang ada di dalamnya telah tiada... dan ini amat mengecewakan saya kerana ia bukan satu perkara yang mudah utk cover semula segala isi tersebut....

Dan sy pernah mengeluarkan Statement:
" He's No Longger My Friend In The World And Everafter"

Kejam atau tidak???? tetapi itulah yang terjadi apabila sesuatu konflik timbul...

Di sini sy nak memohon maaf atas segala apa yang pernah sy buat pada dia sama ada secara sedar atau tidak...Tetapi utk kembali menjadi sahabatnya... Saya dah serik dan Insaf...
Maaf, secara jujur sy ckp sy suka utk berkawan dengannya, tetapi utk menjadi classmatenya...
" SORRY!!!! NO WAY"
Walaupun dia masih merupakan classmate sy... sy merasakan yg dia akan membawa kehancuran kepada diri sy dan generasi depan dgn keadaan dirinya yg sebegitu...

(Maaf, Sy terlalu Emosional) utk kwn baiknya yg BackUp dia atas "Kesalahan Saya" itu... Sy hanya mampu berkata... I'm So Sorry for my "Fault"... If anything happen to his life after this is not my responsiblity anymore... eventhough he is my ex-&$@#mate... I know that U will read my entry here...And the most important thing is that...
"The future is in our hand as a future Teacher"
I really hope that U understand why did I act like that as what "Kesian" can do to you and ur best friend. and what will happen to our legacy becoz of the word "Kesian"...

And I didn't expect anything from U and ur BestFriend Anymore....

4 comments:

elL said...

what happen?
hmm...
be cool okay.
=)

HizRyanz said...

Thanks for da support...
there juz a small case between us... but the sumthing is being brought to Upper level(HEP)...
It is nothing to do with me coz I juz inform the lect about the person who didn't go to the PICC...(playing Truant)

elL said...

owh i c..
hmm...
sabar la.
=))

A4 kosong said...

alaaaa2.....cian ye..cpew la yg jht cgt tuw...hahahahaha