Wednesday, 31 December 2008

Happy New Year 2009


I'm glad to wish you all a Great Happy New Year 2009. Hope this new year will cherish our life.

Wednesday, 24 December 2008

A New Day Has Come...

Actually this entry does not related to anything about the topic that I choose up there...
hihihi...(don't get mad ya...)

Last post I tell u all to post sumtin about the Reunion and Celebrating My Birthday...
hihihi(not that thing actually, but since it is my birthday I call it so la...)

Here is the piccas that we manage to take that day...







At first, Only five people that consist me goes to our beloved Teacher House in Bandar Laguna Merbok in SP...(teacher Azura)We took about half an hour to look for her house eventhough she gives us the direction properly and I call her since we go out the SP(U) tol plaza... hahaha...
What a silly thing I have done???? hahaha So Ashamable...

After spending about two hours there, we want to round The SP town n go to Tesco to survey sumtin that I wanna buy.. But, since it is expensive than the other place, I cancel to buy it there and decided to buy it the first place I go earlier that day...( wanna know what is it????.... hahaha... It Is secret)

Eh, Dah melencong plak... ok we continue our story back ya... than I got a call from My friends telling us that he is on the way to SP from Jitra... that shocked me n we decided to go out first to Tesco n goes back there in an hour... Since it is Asar already, we pray at tesco... after 7 he arrive SP n we go to our Teacher house with my father big car( I dont like to drive it since he bought a small sporty car last year).

I juz want to drop by for a few moment as we want to go back earlier...(My father worried a lot as I never go out till night when I'm at home, but in KL???? he dont know...)But, my teacher had prepared us the dinner...Whoa Mee Goreng... I like it so much but I can eat a lot as it is spicy... Hihi( I got a very sensitif stomach)... when I reach home I had A great Stomach Pain for 3 days... hahaha....(kalah perut omputih, x leh mkn pedas)

Then, the next day my family celebrate my birthday with BBQ in my house... Whoa... So tasty, Even my stomach is still in pain... hahaha... Oklar... I don't know anything else I wanna write now...

P/S: I change my telco line already... it is now Celcom... Not Maxis Anymore... I didn't Change the number ya...

Saturday, 20 December 2008

Bosan...

It has been more than five days since I didn't open n read anything from my friends n my Blog...

I miss it so much... hahaha...

Since I go back to KL a few days ago... i enjoy doing what I love to do there... hahaha...
you know what la kan as it is now MegaSale season....

Then on my Birthday, My friends and I go to our ex-Classteacher... Seems like a Reunion la as we didn't see each other since I left the School...(SMKTT)

Yesterday, the 19 December 2008, my family is gathered at my house to make a BBQ, n mom said it is also to celebrate my birthday as we didn't have the time to celebrate it yet...

Now, I feel a bit boring stayed at home coz I didnt have anything to do...

Juz waiting for my friends to finish doing theirl licenses before we gathered together somewhere in Kedah... hahaha...

Hope to update very frequently soon....

Bye...

Monday, 15 December 2008

The Last Day...

Huhu...(Mode Sedey+hepi+blurr=mengong)

Today is the last day I'm working over this lovely place... (I'm gonna mish it)
I feel excited to go out from here n send back the key... But, I also think that I'll need it to upload n post a new entry for this blog, for my friendster, Accesing my facebook, n do many thing elso lar...

I think it is better for me to buy a new broadband for my self lar coz I did not need to go to CC anymore to upload anything n I can easily do everything in my home on my bed(haha... so lazy)...

Actually I am not in the mood of doing anything coz I got great headache....

Going to KL 2morrow...Bye...

Sunday, 14 December 2008

Second Last Day...

It is my second last day before I resign from my working here... huhu... a bit sad la to leave this job...

However, I had a very wonderful experience to work here... even it pay is not big, it really enjoy me to sit n have a look at the people... by working here, I can know what people think of, what people do during their free period, and how children can play GTA games very well... huhu(they play with cheats)

I also know how a reporter works as there are a few reporters who works outside from the office come to the Cafe to type their work and send their news to the main branch...(feel pity to them as some the article being cut by the editor)... n they r moving to coz this is the last day they work here before going to other places...

n this is the new item that I can learn here is how to operate the business n manage account9 I've learn a bit about account in form 4 before i drop the subject in my SPM... haha(my teacher were very angry coz I drop the subject when I want to register for SPM last few years)

Now, It is the time for me to pack my stuff coz I'm goin back to KL tomorrow nite to send some of my stuff that I bring back home last month. I also wanna see few of my fwenz who still stay in KL coz some of them need to do the Medical Check-Up coz they are going to the overseas univercities next year... huhu(gonna mish u all)...

Okay r... I am tired of typing already... Okay r... c u tomorrow before I resign from here...

Saturday, 13 December 2008

Isu kahwin...

Semasa merayau-rayau di blog kwn2 n kwn kepada kwn td(dah mereng)... Ade plak terbaca isu kawen...Ada yg kawen muda, kawen kat overC, kawen ngan org lg tua, kawen dgn org yg lebih muda, kawen dgn org tua pangkat Datuk(bukan kurnia Sultan), artis kawen, n isu kawen besar-besaran... Sy pun teringat masa chat dgn salah seorang housemate sy yg ckp dia dah kawen(betul ke x, sy pun x tahu)...

Huhu... banyak nye isu kawen nie... jd takut plak bile terbaca, terdengar, terlihat dan mcm2 "ter" psl kawen nie... bile teringat blik sy pernah keluarkan statement nie pd kwn sy... "Aku takut la tgok mcm2 kes kawen nie, kalau boleh aku x nak kawen lah"... then, statement tue terus tersebar smpai la kepada lect yg ktorg panggil Ibu... n she said "Eh, betul ke Ibu dgr statement tue Yan???" n dia ada ckp utk jadi seorang umat Islam yg baik, seseorg itu harus berkawen utk menambah bilangan umat nabi Muhammad... hihi...(Segannya, bile lect pun tau psl tue...)

Kemudian sy pun fikir balik n memang betul, ada banyak kesan positif kalau berkawen... tp bg sy... Sy kena enjoy dulu life sebelum berkawen... kalau boleh x nak kawen awal sgt... n tak nak le kwen lewat sgt... tp kalau jodoh dah sampai... Ape nak buat... Selagi x lead kepada perkara mungkar ok la...

Haha... terfikir plak antara syarat yg pernah sy letak utk diri sendiri sebelum kawen( tue pun klu x gatal nak kawen sgt2)...
  • Kena ada rumah dulu...(Sebuah Apartmen dan sebuah banglo) bajet kaya jer...
  • Kena ada kereta dulu...(Suzuki Swift kowt... pastue br tukar kereta besar)
  • Kena ada Degree n Master dulu...(Sambung PhD dgn isteri terchenta kat OverC)... hihi...
  • Kena travel dulu...(At least kena pg Makkah, UAE, Korea, Europe, Aussie dulu)... Pg Haji dgn Isteri Terchenta gak...
  • Kena bg Cukup dulu Ilmu Agama...(Takut woo nnt x dpt bimbing Isteri n anak2)
Adus... kalau ikut semua syarat nie... mmg lambat le kawen... jd Cikgu je oit... bukan nye Bisnesman pown... Adus... mmg pokai ler...

Hihi... pastue teringat plak antara syarat2 yg pernah terfikir dulu utk cr bakal isteri tue...
  • Kena ada kerja...(x mampu ler nak sara family klu sorg je keje)
  • Kena ada kereta...( senang skit nak gerak mana2)
  • Kalau ada rumah lg baguz...(Bleh gak tambah pendapatan, sewakan ler)
  • Dulu nak yg FreeHair... huhu(skang dah x nak, x larat woo nak tanggung dosa) Dosa sendiri pown x tertanggung...
  • Nak gurl yg x terlalu sosial(Susah nak cari skang nie)
  • Kalau boleh Cikgu jgak ler...(Senang skit, faham la tanggungjwb masing2)
  • Kaki buku...(Ini wajib yer... kalau penulis Buku lg ler besh, penulis Blog pon x per)
  • Kena lagi muda dr sy...(at least dua tahun)
  • Hihi... yg penting ikut seruan Islam...(Agama, Keturunan, Rupa Paras, Harta)
Ah... Demand tinggi plak... Mcm ler perfect sgt kan...

Haaaaaa.... ni sampai bab kawen plak... Adus... Calon pon x der lg, dah fikir psl majlis n resepsi plak... mmg bengkak le sy klu ikut sumer nie...
  • Majlis Akad nikah di masjid jer... Serba Biru utk Sy dgn bakal Isteri... keluarga n pengapit mesti r sama kaler gak kan...
  • Majlis Kenduri kat hotel or Resort... Wat kat Pendang Lake Resort pown Okey gak... hihi
  • Majlis wat kat taman tepi tasik kat resort tue...
  • Buat besar2 utk kwn2 jauh, dekat n sedara mara yg kat Kedah, Sarawak n seluruh dunia ler...(kalau ade la)
  • Hantaran plak mesti le ader kan...(Al-Quran, Sejadah, Handphone, Laptop, Kasut Kulit) n mcm2 lg ler... hihi... pening plak bakal Isteri nnt...
Adus... kalau ikut jer semua nie... sampai beranak, bercucu pun x abis byar hutang... hahaha...

okeylah.... Dah penat sy mengarut n Mimpi Di Siang Hari nie utk hari nie...

Friday, 12 December 2008

Handphone...

Since a lot of my fwenz change their number to Celcom... I'm now thinking to change it too... but I love my old Number and very sure that all my old fren will get angry if change this number as this is my 7 number since I start using Handphone a few years ago...

I know that the new plan that is UOX from Celcom but since I want to use the old number, I need to use the MNP(Mobile Number Portability) plan... But if I take it... can i get all the privilage compare to the people who buy or take the new number(the Original UOX @ SOX)...

And another one thing is... Should I juz change to the PostPaid plan as I call more often than message... It is my bad habit(too lazy to type the msg, I prefer to call)... I dont know about the plan n how it will effect me later. I also thought will it bar me if I use more than it allow and which plan should I take... huhu... n another thing is, I use my Handphone to access the Internet...




So, Which Plan should I take...???? Any idea????

Lambatnya....

Hihi...
I know that U all must be feel weird n rite about the topic up there...rite??? I juz dont care what will other think bout it... Haha... feel like crazy to think about my lovely blog dat I didn't update for 4 days...

Haha... for now... I juz cant wait to finish my job over here... I wanna stay at home n watch muvee, reading all the latest novel that I buy, b0rrow n my sis... I also wanna go for holiday with my family... huhu... really cant wait for it...

There are a few days more before I resign from this job... huhu(I'll miss it)... but, whenever I think again... I feel very tired to see the PC n internet almost for the whole day, every day... ~Sigh~ tired...


Cant wait to go back KL too... but I still dont know when should I go back as my frenz ask me to go back with him n I'm not sure whether to follow him or go back myself... if I follow him, I can go back earlier... But, I need to pay for the food since I go back earlier n I'm pretty sure that SCUD is not yet open... huhu...(tempat len mahal r)...but, If I go back myself... It's gonna be around early January...( I don't know whether my father would allow me to go back earlier)...

Monday, 8 December 2008

Selamat Hari Raya AidilAdha


Entry ni lewat sikit... Tp sy harap sy masih x terlewat utk mengucapkan....



Selamat Hari Raya Aidiladha

kepada

Seluruh Muslimin dan Muslimat...

Sunday, 7 December 2008

Sepetang di Pendang...

Semalam... Sy balik awl dr tempat keje awal dari biasa... dlm pukul 4.30 petang sy dah di rumah... Tyme boring2 mcm nie sy tgok le Discovery Channel walaupun ada liputan berita yg menggemparkan negara iaitu Tanah Runtuh di Bukit Antarabangsa di Astro Awani...

Abis je documentary "Megawheel: Singapore Flyer", sy keluar jalan-jalan di Pendang yg x terlalu sesak nie(x mcm KL)... tetiba jer teringin nak jln2 kat area sawah padi yg dekat dgn skolah lama sy(SMK Tunku Temenggung)...

Sy tgok padi yg menghijau, dan ada orang memancing ikan di tali air tue... Panorama yg mengasyikkan... Subhanallah... Cantiknya... Sy pun ambik le gambar dgn SE sy tue (gmbar x elok sgt)
Cantikkan Pemandangan tue...

Ada orang memancing di tali Air tue...

Rumah yg dalam pembinaan di tepi sawah...

Jalan kecil ni dipanggil ban" kot...

Jalan yg dulunye kecil jer... Sekarang kereta pun dah boleh lalu...

Mcm karpet je kan... Tp sy dah x nak masuk sbb takut Ular... hehehe...

Lepas jln2 di sawah bendang tue sy pun balik le ke rumah... lalu la dekat MRSM Pendang... X jauh pun dgn rumah sy... ni gambar nye...


Dah lewat nie... Sy pun terus balik le ke rumah ... tp sempat lg amik gambar papan tanda ke rumah sy... hihi... xpernah dibuat orang...

Kg. Bukit Jambul tau... Bukan Bukit Jambul Mall...

Sampai je kat rumah sy nampak ada dua ekor lembu di belakang rumah sy... terus sy teringat kat Nini Marini... x tau la sape punya...(tumpang amik gambar kejap...)Rase2 Ibu dgn anaknya kot... hihi...

Utk Nini: Awk nak yg mana Nini???

Friday, 5 December 2008

Sudoku...

I don't know what had happened to me recently... I'm too addicted to SUDOKU... Everytime I feel free and sometimes not free I play the sudoku... I just waste some of my money to buy a new book of sudoku puzzle... Eventhough I install the game in my Lappy n Handphone, I juz cant stand to buy a new book of it... I realize that all the sudoku puzzle in the newspaper n my sister magazine is fully done just by me alone... Huhu... my sis get angry towards his brother coz doing it without asking her permission(she don't like people to write something into her zine)...

Last night I feel so sleepy and I wish to sleep early but whenever I see my handphone and my lappy near to my bed, I waste my time to play it first... And I cant sleep early eventhough I want as It has change my mind... I hope that it wouldn't make me forget my lord...

What should I do???

Wednesday, 3 December 2008

Sorry...

I feel very sorry to all my readers and friends as I think all my post lately has become a heavy reading... I don't like you to read such thing like that very frequently in my blog... I think that my craziness has gone... What should I do to make me feel a bit crazy and be like before???

Help Me??

Tuesday, 2 December 2008

TV Malaysia...

Berikutan komen yang telah diterima, saya meneruskan entry ini dengan menggunakan Bahasa Melayu...

Apa yang telah terjadi sebenarnya kepada stesen TV di Malaysia??? Saya sebenarnya sudah bosan dan buntu memikirkan mengenai penyiaran drama-drama daripada negara seberang iaitu Indonesia... Saya sebenarnya bukanlah anti-Indonesia tetapi penyiaran drama-drama Indonesia pada waktu prima dirasakan amat tidak patut...

Negara kita pernah digegarkan dengan penggunaan Bahasa Indonesia dikalangan kanak-kanak telah meningkat ekoran pengambilan pembantu rumah warga Indonesia... Setelah reda isu sebegini, kini peningkatan drama-drama dan filem dari Indonesia telah menyebabkan masalah sebegini timbul semula...

Pernah terfikir dibenak fikiran saya untuk meminta ibu bapa saya membelikan TV khas kepada saya kerana saya tidak berminat untuk menonton drama-drama sebegini kerana kadangkala drama yang disiarkan sukar difahami bahasanya, saya juga mendapati bahawa drama mereka banyak menggunakan unsur tidak logik seperti unsur tahyul yang melampau yang tidak patut dipercayai umat Islam khasnya... Seperti drama Bawang Merah Bawang Putih yang disiarkan pada waktu petang, saya mendapati watak pari-pari amatlah tidak patut dan ini akan merosakkan pemikiran kanak-kanak.

Saya juga terfikirkan bahawa adakah semua watak yang direka ini perlu menjadi terlalu jahat sehingga tiada sekelumit pun sifat baik ada dalam diri mereka??? Pernah juga saya terbaca di akhbar tabloid dan akhbar harian mengenai drama-drama Indonesia yang semakin membanjiri tayangan di Malaysia. Bukanlah niat saya untuk menghapuskan terus tayangan drama Indonesia di stesen TV Malaysia, tetapi kita harus mengutamakan drama dari Malaysia dan membanyakkan pilihan kepada rakyat untuk memilih tayangan yang diinginkan kerana saya dapati waktu siaran yang sama daripada kebanyakkan stesen TV, dan waktunya pula adalah pada waktu perdana iaitu selepas waktu pejabat dimana kebanyakkan rakyat Malaysia pulang ke rumah dan ingin berehat sebentar menonton TV bersama keluarga...

Stesen TV harus sentiasa peka terhadap perkembangan sosial kanak-kanak... Ini kerana isu bahasa amatlah sensitif di Malaysia kerana bahasa rasmi yang diiktiraf di Malaysia adalah lebih berbanding di Indonesia.

Apa yang boleh dilakukan oleh kita sebagai rakyat Malaysia untuk mengurangkan masalah ini... dan kita sepatutnya tidak boleh menunding jari kepada sesuatu pihak sahaja apabila keruntuhan akhlak semakin menjadi-jadi apabila orang seperti saya yang tidak minat menonton drama Indonesia menonton drama barat yang sudah pasti terdedah kepada gejala-gejala yang tidak elok...

P/S: Pernah rakan bertanya kepada saya..." Eh, kau tak pernah tengok ke Iklan ni?, kan ada di Tv sekarang"... Ini menunjukkan betapa ketinggalannya saya kerana minat untuk menonton TV telah berkurang... Ada juga yg menyebut..." eh, x main lah tengok TV local, baik pakai parabola... tak perlu tengok drama Indonesia"...

Fikir-fikirkanlah...

Komen...

Saya telah menerima beberapa komen daripada pembaca setia yang mengatakan bahawa saya juga harus menggunakan Bahasa Melayu dalam post saya... Penggunaan kedua-dua bahasa adalah penting untuk menyeimbangkan blog saya...

Terima Kasih saya ucapkan kepada "Pembaca Setia" atas saranan yang anda berikan...

P/S: Comment sebegini amatlah dihargai... Cuma kalau boleh sila letakkan url anda supaya sy dpt menjejaki anda dan mengucapkan ucapan Terima Kasih personally...

Monday, 1 December 2008

Another Tagged...

I've been tagged by idzrulezztopia...

All the question is about me and Ijat...

1. What is the relationship of you and him/her?
He is my junior and friends...

2. Your 5 impressions towards him/her.
1. He looks very arrogant at first...
2. He seems like a blur guyz...
3. He looks metro...
4. I think He and Jessica had a relationship...
5. He is a nice friends...

3. The most memorable things he/she had done for you.
He gives Heroes Season 3...

4. The most memorable things he/she have said to you?
Don't know...

5. If he/she become your lover, you will…
Never...We are both Guyz lar...

6. If he/she become your enemy, you will…
Kick his ass... haha... no lar... Let him live his own life...Live with our own Path...

7. If he/she become your lover, he/she has to improve on his/her
Never lar... Don't know.... I dont like to judge people...

8. If he/she become your enemy, the reason is…
Will he??? mayb because of gurlz lar... coz many guyz fight each other bcoz of gurlz...

9. The most desirable thing to do on him/her is?
Be his good friend lar...

10. The overall impression of him/her is…
He is a gud friend as I ever see before...

11. How do you think the people around you will feel about you?
I dont really know what people think or feel about me...

12. The character of you for yourself is?
You tell me lar... as You can see in my Blog, My freindster, My Facebook n many more...

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
I couldn't make a good decision... I used to make something stupid before...

14. The most ideal person that you wanna be is?
I wish to be a very wealthy model as I could wear and buy anything desire...
as long as it does not make me forget my Lord...

15. For the people who likes you, say something about them.
I will always like you too...

16. Ten people to tag:
1. A.S.Y.R.A.F
2. I.Z.Z.A
3. P.A.M.E.L.A
4. N.U.R.Z.A.H.I.R.A
5. S.A.K.I.N.A.H
6. A.L.I.A.A
7. F.A.K.H.R.U.L
8. F.I.R.D.A.U.S
9. P.E.A.R.L.I.E
10. A.T.I.K.A.H

17. who is no. 2 having a relationship with?
I know that she has a boyfriend that is in japan... But I dont remember his name...

18. Is no. 3 a male or a female?
Female, Gurl, Women, Perempuan...

19. If no. 7 and no. 10 were together, would it be a good thing?
I dont know, but if that happen... Whoa... I like it...

20. How about no. 5 and 8?
Haha... how come??? they dont know each other... but who know what will happen...

21. What is no. 1 studying about?
Education of course... He is my Classmates n housemates lar...We are Teacher to be...

22. Is no. 4 single?
I dont know... but since she is garang like a tiger... who know...hihi... (jgn mare yer...)

23. Say something about no. 6
She is a good girl...

~sigh~ I'm done with it...

It's December...

Finally December is arrive... I like December because I was birth on December... Can I call myself Decemberian Boyz??? hahaha...

What is special about this year December???? Lemme tell you about it...

1. Hari Raya AidilAdha on 8 and 9 December...
2. Awal Muharram ( Maal hijrah 1430) on 29 December
3. Christmas 0n 25 December... everybody know bout it coz it is not change...
4. New Year's Eve on 31 December...
5. Human Rights Day on 10 December...
6. World AIDS Day on 1 December...
4. My mother and I birthday... My mom is 12 December and mine is 18 December...
5. One year anniversary to live in my new house...

I still remember how did I get a scar near to my eyes that is also happen in December...

The December birthstone is the Blue Turquoise

The December birth Flower is poinsettia, it is in magnolia flower family... It's scientific name is Euphorbia pulcherrima...
So... Whoever want to give me any present can it be related to those present above????
hihihi... juz jokin...