Tuesday, 14 October 2008

Tiket Bas...

Hari ni aku pegi beli tiket bas... Ada cuti lama skit... so, ingat nak spend tym kat umah ler... tp rase mcm mls jer nak blik umah... huhu... letih wooo..... duduk dlm bas tue lelama n x wat pape pun... cube korg bayangkan... huhu.... bile pikir balik itu yg wat aku mls nak blik umah... tp ble igt blik... ble g nak blik kan... lgpun bukan slalu ngan family kan... asyik ngan kwn2 jer... in fact kite kene baek ngan smua... Kawan, Family,Sedara, n semua org ler... Susah wooo kalau x baek ngan org nie... Ingat skit... Kite dlm dunia nie bukan sorg2... ape2 hal mesti ngan org laen... klu x ngan family ngan kwn kan... huhu... dah melalut plak....

Aku nak bgtau la kan... td aku pegi beli tiket bas kat Pudu... cam biase la kan... org ramai... tp point aku kat cni ialah Harga Tiket Bas yang dah naik tue... aku ingat naek skit jer... tp bile kire blik huhu... sakit gak le kepala kan..Cuba korang bayangkan harga tiket bas dr KL ke Pendang sebelum naik harga RM 30.10... tp sekarang dah RM 39.00... huhu....sakit kpale aku.... dah le blik kejap jer... bile dah pegi n balik kene darab dua kan.. jd ler RM 78.00 utk perjalanan pegi balik Pendang-KL... adus.... boleh bankrap aku... elaun pown dah abes... nak kena call my dad ni... huhu... cam biaser la mintak dwet ler... huhu....

Ape la nak jadik dgn dunia skang nie... huk ala... wat ape2 pown dwet jer kan...


ni la tiket bas yang aku beli td...

1 comment:

| kiNah | said...

skali skala wak laju2 tapa .. hehe
x reti la nk wat chat box tu .. nty2 a blaja ..
yep .. saket abes jari .. tulang blakang lg .. adoyy