Wednesday, 17 September 2008

Baik ke x??

Baru-baru ni aku ada terfikir balik...
Aku ni baik ke x ha???
maybe ada la salah atau silap yang aku wat kat kwn2 yang aku x sedar...
pastu aku takut gak ada kwn2 yg juz kwn ngan aku sbb mayb nak gunakan aku...
tp sumer tue aku x kisah...
yg pentingnya ialah... ADAKAH AKU SEORANG KAWAN YANG BAIK???
in fact, aku syg sumer kwn2 yg aku ader skarang ni baik yang di rumah, ex-skola, classmates, collegemates or kwn2 lama aku...
Aku juz mengharapkan persahabatan...
n kalau korg raser aku mcm x bezz jer kan... leh x korg juz email je kat aku...
klu x nak email, comment pun aku x kisah...
Aku perlukan sesuatu yangmembolehkan aku memperbaiki hubungan antara semua...
N Insyallah... Aku x akan emo dgn comment korg...

This Baby really shows me wut I feel...

No comments: