Tuesday, 12 August 2008

BIG Kemasyarakatan...

Hai... lama x aku x post blog kat cni???

Ni la akiviti terbaru aku kat IPBA nie... smalam la.. budak kelas aku kena wat blok huruf IPBA kat bukit tepi padang... letih woo...tp kite tym wat keje tue, kena la enjoy kan... okla... ni ada gmbar tym ktorg wat keje tue...
ni tym aku br smpai... tkut nak turun... nnt tergolek ha...

ni dah turun skit... eh... mencapap betul... pe r korg nie... wat keje btul2 la..

eh rajinnye mamat kat depan nie... ok nnt cikgu blanje mkn ok...

3 comments:

miza said...

ni ker projek yg hg ckp 2??

HizRyanz Roslee said...

A'ah... ni le projeknyer... tp still x siap lg... nnt aku send gmbar klu dah siap ek...

Anonymous said...

aku sempat tolong bt benda ni cket dulu..ari2 takhir di ipba..ada gk jase aku kt ipba walau ciput

lebong~