Saturday, 26 July 2008

Putrajaya Big Walk 2008

Tym boring2 mcm nie ler idea tetiba datang mencurah2... in addition afta aku bc blog some of my fwen last nite... Kitorg gerak dari IPBA pukul 6pg.. ye r takut jem plak kan... tp pkl 5 aku dah bgn...smpai kat Putrajaya dlm 7.30 cenggitu r... pastue sempat gak r posing2... n lupe lak nak bgtau... hehe... aku naik bas br woo ari nie....

Tengok tue.... sempat lg amik gambo.... huhu... bajek jer dorg nie ek... Syamil pun lekat gak dlm nie????

Nak tau ape citer bez?????? memula ktorg wat senamrobik... aku ape lg xcited gak r... ye r kan sem ni aku amik subjek Pergerakan asas.... so, bleh la aku aplikasikan segala pergerakan td tue tym PJ nnt mase aku kn wat Warm Up...

Eh... ni dah tym jalan nie... smpat gak amik gambo???? tp yg x bezz aku plak kene jd pendekar Penyu.....Bukan ke gelaran tue adalah hak mutlak @#%^$! ker????


Citer yg ni lg bezzzz... kitorg dah pegi garisan nak start... klu ikut kena start pkl 8.30... tp tunda dlm 15 minit cenggitu... pastu bile dah nak start satu persoalan yg membingungkan semua timbul..... Beg goodies tue nak bwk ke x????? memula kitorg nak tinggal jer kat satu pokok tue... tp rase syg plak.... so semua amik keputusan bwk jer....Beg merah tue r goodies bag yg menjadi persoalan buat semua....

n then.... smpai le ke kemuncak crite.... ni je yg main point nyer... td tue juz nak bg mukadimmah jer...huhu... sepatutnye trek jalan kaki tue jaraknyer 5Km... tp kitorg cut short trek tue ikut short cut jer... memula potong kat parking bas.... pastu ble dah lps traffic light... ktorg nmpak org depan kena pusing balik... so, ape lg... ktorg pusing terus r... aku rase dalam 1Km jer kot... x sempat rase letih pun....

Bile balik jer kat tempat berkumpul td trus pg tgok Cheerleading... whoaaaa.... Bezz wooo
Abis jer cheerleading tue ader lg pertunjukan wushu, shuffle, n mcm2 lg la... letih aku nak berdiri
lama2 kat citu... pastu ktorg blah la pg kat tempat berkumpul awal tue...

Cehhhhh.... Berlakon Penat r tue.... padahal?? x lari pun... juz jalan berape minit je pun...
Ktorg blik IPBA dlm pukul 11.30 kot.. aku jrg tgok jam... tp smpai jer KL jln Jem gler..... Ni tgok r gmbar yang sempat aku amik... smpai gmbar Bas IPBA yg lagi satu pun bleh aku amik....


Last skali... bile smpai IPBA dpt plak satu berita yg klu ikut aku x brape penting pun... tp penting gak utk aku berwaspada... Nak tau ape Beritenyer???? HP Awie K800i tue ilang.... dah le br pakai, rasenye x smpai sebulan pun lg... aku pun br pakai sebulan je kot...tp, aku mmg dah x syak org len... tp upenye bkn dier, tp org yg berkaitan gak dgn org tue...ntah la.... nnt klu ader perkembangan baru aku laporkan kat korg ek... eh, korg yg bace komen la ek... mana la tau korg x suke ngan gaya bahasa yg aku guna ke, cara aku taip ke... ape2 je la...


No comments: