Thursday, 31 July 2008

Kawan??!!.......

kali nie memang aku terasa sangat dengan kawan... apa definisi kawan?? boleh ke kalau dah ade awek... kawan kite tinggalkan... adakah kawan hanya berguna sewaktu susah?? Siapakah kawan yg sejati??

luahan hati:
Aku ada seorang kawan yang boleh dikatakan rapat... tp die dah gf... Ade masalah ke klu ade gf?? bg aku gf bukan masalah bg seorang lelaki... tp akan jd masalah klu asyik berkepit je...
kwn aku ni mmg baik dgn aku... tambah2 klu nak mintak tolong aku... selalunye dia akan mintak tolong aku bile nak beli tiket bas blik kg... pastue bile nak pg bli brg kat tempat yg dia x leh pegi... ye r.. dia x de lesen lg... aku dah bygkan, klu dia dah ade lesen, sorry la dia nak ajak aku...

yg paling aku trase... dia Pegi MID x ajak aku pun... padahal dia tau aku nak pg MID... even sesorg... tambahan lgi... aku ade frenster... yg paling menyedihkan aku... aku view semua page kwn2 aku... semua ada komen dr dia... tp dia x pernah pun nak view page aku... comment?? lagi la x...

aku nak tgok la taun depan... ape akan jd bile awek die dah fly... mungkin tym tue dia akan cr balik kwn dia nie...

Tp buat kekawan yg aku pernah sakitkan hati ker, ape ker... aku mintak maaf sesangat...mcm firdaus n the gang... so sorry aku kene pegi mkn awl skang nie ats sebab2 yg korg sendiri tau kan... insyallah bile semua dah ok... aku join blik korg...

So, Aku hrp lepas bace nie... fhm2 jer la...aku berkawan bukan ada niat lain...Keikhlasan pentig dalam perhubungan antara sahabat...Bukan berkawan untuk kepentingan diri sendiri...Walaupun banyak kwn aku yg dah amik kesempatan di atas keikhlasan aku... at least d'org still ingat aku tym susah n senang.. juz look at meso, even die ade awek n aku fhm condition die... at least die still ingat aku... balik mlm pun hulur gak nasi yg dia beli even nasi kukus yg dia nak mkn... tp fhm2 la kan... aku bkn jenis mkn lewat mlm....

2 comments:

Globe Surfer 3G said...

rasa2 aku kenal org ni. housemate ko kan?

ilyana kamaruddin said...

ko trasa ati ngan spe plak nih??